A 100% magántulajdonú cég üzletpolitikája a megrendelők gyors, rugalmas, rövid határidővel, kedvező áron történő kiszolgálása.

Minderre a szakemberek magas szintű tudása és a folyamatosan megújuló műszaki háttér a garancia.

Több évtizedes tapasztalat, naprakész tudás a tatabányai Alfadat-Press nyomdában!

Rólunk

Előkészítés

A szedést és tervezést a legkorszerűbb számítógépeken, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat Pro programokkal végezzük. Ezen kívül tudunk fogadni Corel Draw formátumú fájlokat is, illetve a legújabb fajta kiterjesztésekig MS Office állományokat is. Erről itt olvashat bővebben!

A professzionális nyomóforma készítés lehetővé teszi, hogy megrendelőink jó minőségű nyomatokat kapjanak a gyártási folyamat végén.

Nyomtatás

Nyomdánk offset gépparkja 4 werkes A2-es Polly, 2 werkes B3-as és 1 werkes sorszámozós B3-as Dominant valamint 1 werkes B3-as Romayor nyomógépekből áll.

A kis példányszámú vagy változó adattartalmú nyomatokat RisoGraph, Ricoh és Konika digitális egyszínes és color nyomtatóinkkal készítjük.

Legyen vendégünk egy jó kávéra és ez alatt elkészülhet névkártyája, vagy egyszerű nyomtatványa!

Kötészet

Igen széles gépparkkal igyekszünk a megrendelőink igényeit kielégíteni. Tudunk fóliázni akár 80 cm szélességben és laminálni A3-as méretig. Spirálozni műanyag és fém ikerspirállal is.

Drótfűzőnkkel akár több cm vastag tömböket is készíthetünk. A 2x10 állomásos összehordó tornyunkhoz tartozik egy brosúra készítő, élvágóval.

A két Duplo márkájú ragasztó kötőgép óránként 200 puhatáblás könyv elkészítésére képes. Számos kisebb kézi gép segíti a nyomatok igény szerinti további feldolgozását, mint például a hajtogatást, biegelést, perforálást, riccelést, irkafűzést, spirálozást, stancolást, fóliázást.

Rövid határidővel vállaljuk diplomamunkák, dossziék készítését.