Rólunk

Előkészítés

A szedést, tervezést Macintosh és Windows-os PC-ken végezzük. Mindkét platformra rendelkezünk ADOBE Photoshop, Illustrator, Indesign, Acrobat programkkal. Ezen kívül még az MS Office, Corel Draw programok állnak rendelkezésre a PC platrormra.

A professzionális nyomóforma készítés lehetővé teszi, hogy megrendelőink jó minőségű nyomatokat kapjanak a gyártási folyamat végén.

Nyomtatás

Nyomdánk offset gépparkja 4 werkes A2-es Polly, 2 werkes B3-as és 1 werkes sorszámozós B3-as Dominant valamint 1 werkes B3-as Romayor nyomógépekből áll.

A kis példányszámú vagy változó adattartalmú nyomatokat RisoGraph, Ricoh és Konika digitális egyszínes és color nyomtatóinkkal készítjük.

Legyen vendégünk egy jó kávéra és ez alatt elkészülhet névkártyája, vagy egyszerű nyomtatványa!

Kötészet

Igen széles gépparkkal igyekszünk a megrendelőink igényeit kielégíteni. Tudunk fóliázni akár 80 cm szélességben és laminálni A3-as méretig. Spirálozni műanyag és fém ikerspirállal is.

Drótfűzőnkkel akár több cm vastag tömböket is készíthetünk. A 2x10 állomásos összehordó tornyunkhoz tartozik egy brosúra készítő, élvágóval.

A két Duplo márkájú ragasztó kötőgép óránként 200 puhatáblás könyv elkészítésére képes. Számos kisebb kézi gép segíti a nyomatok igény szerinti további feldolgozását, mint például a hajtogatást, biegelést, perforálást, riccelést, irkafűzést, spirálozást, stancolást, fóliázást.

Rövid határidővel vállaljuk diplomamunkák, dossziék készítését.